CV-ketels

Voor de aanschaf en het onderhoud van uw cv-ketel installatie bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn officiële dealer van Vaillant en Nefit. Laat u door ons informeren welke cv-ketel het best bij u past!

Radiatoren

Voor zowel standaard- als designradiatoren kunt u bij ons terecht. Wij leveren o.a. radiatoren van het merk Henrad. Henrad is één van de grootste radiatorfabrikanten van Europa en biedt een uitgebreid programma radiatoren. Wij zorgen ervoor dat uw (Henrad) radiatoren correct geïnstalleerd worden en voor een aangename warmte zorgen in uw woning.

Zonnepanelen

U kunt een heleboel energie besparen, door uw huis op een duurzame manier te verwarmen. Zonnepanelen zijn een uitstekend voorbeeld van duurzaam verwarmen. Wij lichten u graag voor hoe zonnepanelen in uw situatie het best tot hun recht komen.

Airconditioning

Wij verzorgen de aanleg, reparatie en onderhoud van aircosystemen (fabrikaat Haier / Daikin).

Slimme thermostaat Honeywell Evohome

Regel eenvoudig de warmte in uw huis met deze slimme thermostaat van Honeywell. Via het touchscreen stelt u een weekprogramma in. Door de slimme zoneregeling kunt u de temperatuur van elke ruimte in huis apart regelen. Hiermee scoort de Honeywell evohome het beste qua energie-efficiëntie. Zo stookt u nooit te veel en bespaart u energie. De evohome is verbonden met wifi, waardoor u overal vandaan via de app de temperatuur in huis kunt regelen. Kies nu voor de slimme thermostaat Honeywell evohome bij aanschaf van een nieuwe cv-ketel.

evohome wifi

Ventilatie

Goede ventilatie is belangrijk om gezond te kunnen wonen en leven. Door mechanische ventilatie te laten plaatsen, voorkomt u dat verontreinigde lucht in een ruimte gaat circuleren en bent u te allen tijde verzekerd van een goede luchtkwaliteit in huis of op het werk. Wij geven u het juiste advies over de plaatsing en het juiste gebruik van uw ventilatiesysteem.

Onderhoud en storingen

Eens in de zoveel tijd moet een ventilatiesysteem grondig gereinigd worden. Wanneer dat niet gebeurt, raken de filters vervuild en zal er alsnog vervuilde lucht gaan circuleren. Installatiebedrijf A. Bontekoe B.V. biedt u onderhoud van filters en kanalen om afname van de luchtverversingscapaciteit tegen te gaan.