Als dealer van Air Liquide en Albee Professional leveren we een uitgebreid pakket aan industriële gassen uit voorraad: Zuurstof, Stikstof, Koolzuur, Acetyleen, Propaan, Waterstof, Formeer, Argonmengsels.

Air Liquide

Air Liquide is een internationale onderneming gespecialiseerd in het produceren en leveren van industriële en medische gassen en de daaraan gekoppelde services. Air Liquide levert aan meer dan 1 miljoen klanten over de gehele wereld.

air-liquide

Zo bedienen zij onder meer klanten in de chemie, elektronica, voedselindustrie, metaalnijverheid, laboratoria en technologie.
Naast de bekende las- en snijgassen zoals zuurstof en acetyleen, levert Air Liquide ook gasmengsels voor MIG/MAG, TIG, Plasma, Lasertoepassingen en HACCP gecertificeerde gassen voor de voedingsmiddelenindustrie.
Naast de reguliere cilinders waarop een reduceerventiel gemonteerd moet worden, levert Air Liquide ook de Altop cilinders. Deze gebruiksvriendelijke cilinders zijn voorzien van een goed beschermd reduceerventiel en kunnen meteen worden aangesloten op de apparatuur.

ALbee, de nieuwe oplossing van Air Liquide

Veilige & compacte gascilinders, simpel in gebruik.

albee

ALbee™ is de nieuwe generatie handzame cilinders in een koop – ruil systeem. Met ALbee™ bespaart u geld op:

• Huurkosten
• Herkeuringskosten
• Onderhoudskosten
• Aankoopkosten reduceerventiel
• Veiligheid- en milieutoeslag en administratiekosten

Daarnaast bespaart u tijd. ALbee™ is gebruiksklaar, en wanneer uw fles leeg is, kunt u deze direct ruilen tegen volle. U hoeft dus geen dagen te wachten tot uw cilinder gevuld is.
ALbee™ cilinders zijn uitsluitend te verkrijgen met de innovatieve Minitop™: Een polyamide kap beschermt het ingebouwde reduceerventiel, de ON/OFF hendel en de debietregelaar.